Commissie interesse 2 + Bata

Datum
-

Commissie interesse 2 + Bata borrel

Donderdag 20 januari 20:41, @ Discord

Commissies
Lijkt het jou leuk om een steentje bij te dragen aan onze prachtige vereniging? Stop dan al je talent of pannekoekerige enthousiasme in een van onze leuke commissies!

Owee en El Cid
De Owee en El Cid commissie gaan opstarten om tijdens de introductie weken in Leiden en Delft weer nieuwe zieltjes te winnen voor PK. Lijkt het jou leuk om mensen enthousiast te krijgen om PK te joinen? Kom een kijkje nemen bij deze commissies op de 2e commissie interesse borrel!

De El cid vindt plaats van 15 t/m 19-8-2022
De owee vindt plaats van 21 t/m 25-8-2022

Katapult
Daarnaast kan de katapult nog wel wat versterking gebruiken. Ben jij creatief, vind je het leuk om verhalen te schrijven of om te designen? Kom bij de Katapult!

Design en Print
Ook zoekt de DnP nog commissieleden. Word je enthousiast van designen, merchandise maken voor alle leden of bezig te zijn met een nieuwe buswrap?! We zoeken nog enthousiastelingen die mee willen ontwerpen, skills met ontwerpprogramma's zijn voordelig maar zeker niet noodzakelijk!

VBco

De VBco zoekt een nieuw lid! Dit jaar zijn we met de VB commissie druk bezig met een ontwerp voor de inbouw van het nieuwe gebouw! Daar kunnen we nog wat extra hulp bij gebruiken. Lijkt het je leuk om je bouwkunde/ontwerp skills een beetje in de praktijk toe te passen en om mee te helpen met het realiseren van ons nieuwe surfcentrum? Heb je intresse of wil je meer weten over onze bezigheden app dan de Zeta of stuur een mailtje naar zeta@plankenkoorts.com!

--

Batavierenrace

Op 29 en 30 april vind s'werelds grootste estafette race weer plaats hier in Nederland. Hierbij loop je als studententeam in een aantal etappes van Nijmegen naar Enschede. Etappes zijn tussen de 3 en 11 kilometer lang. Ook dit jaar lopen we weer samen met WETH, dus als jij een van onze 25 Bata racers wil zijn, kom dan vooral langs bij de online Bata borrel!

 

DISCORD LINK NAAR KURK ONLINE: https://discord.gg/DzUuFrjkyK

Inschrijflijsten
Je kan de inschrijflijst alleen bekijken als je ingelogd bent.

Gastenboek +

Vladimir

Vakantiebaan in Tsjechië / vacation job in Czech republic (English below)
Ben je op zoek naar een vakantiebaantje? Vrienden van mij in Tsjechië zoeken iemand die met de kinderen Engels (en / of Duits) kan oefenen. In ruil krijg je een kamer, eten, eigen vervoer, geld, leer je de Tsjechische (pils) cultuur kennen, en kan je genieten van de klim, wandel, (mountain)bike… opties in de buurt! Meer informatie: https://docs.google.com/document/d/1DWgfabUuljCAvBNYo8K_Oq_BFH6Pb0z3SS0…

Are you looking for a vacation job? Friends of mine in Czech Republic are looking for someone who can teach their kids English and / or German. In turn, you’ll get accommodation, food, a car, financial remuneration. You’ll get to know Czech (beer) culture, and there is lots of climbing, (mountain) biking, and hiking possibilities around! More information: https://docs.google.com/document/d/1DWgfabUuljCAvBNYo8K_Oq_BFH6Pb0z3SS0…

23/01/2022 - 15:22
Vladimir

Hey! Iemand interesse in een 6‘8‘‘ surfplank? Mag weg voor een laag bod. https://link.marktplaats.nl/m1800062281?utm_source=ios_social&utm_mediu…

21/01/2022 - 21:15
Sven PK SG

Busindeling 20/01:

 Golf: zee 10:30 vertrek

Piraat: binnenwater 8:30 vertrek

19/01/2022 - 22:25